loopbaanbegeleiding voor ondernemers I Love My Job

Loopbaancoaching voor ondernemers

Stress en grenzen stellen: de grote uitdagingen voor zelfstandigen en KMO-zaakvoerders.

“Ik was altijd aan het werk. Wilde een patiënt komen voor een behandeling? Ik was altijd beschikbaar. Tot ik crashte. Nu doe ik het rustiger aan. Ik maak een planning. En mijn rustdagen, die zijn nu echt voor mijn gezin en mijn vrienden. De loopbaanbegeleiding heeft mijn ogen geopend. En mijn leven veranderd.”

Hoorde je het ook in het nieuws? Zelfstandigen en kmo-zaakvoerders hebben veel stress en zoeken voortdurend naar work-life-balans. Liefst 1 op 3 zelfstandigen vindt het werk moeilijk ‘werkbaar’.

In de media getuigden zelfstandigen ook over de grote wending die hun leven had genomen na loopbaanbegeleiding! De loopbaancoaches van ‘I ♥ my job’ spitsten hun oren: want wij merken elke week dat we ook voor zelfstandigen en kmo-zaakvoerders veel kunnen betekenen. En dat maakt ons blij!

Is de lol wat verdwenen?

Werd jij ook zelfstandige om vanuit je passie te werken? En lijkt die passie vaak ondergesneeuwd door te veel werk en te veel kleine taken? Of ben je gegroeid naar een ondernemer die een bedrijf met 5 of 10 werknemers moet leiden? Is de lol weg?

‘I ♥ my job” begeleidt kmo-zaakvoerders generic for premarin. Het resultaat van een traject?

  • Je weet helder wat je wil en wat je kan
  • Je neemt beslissingen die je dichter bij jouw doel brengen én gelukkiger maken
  • Je gaat met meer goesting aan het werk
  • Je hebt een pak minder stress

Doe jezelf een traject loopbaancoaching bij ‘I ♥ my job’ cadeau. Met de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid kost dit amper 80 euro voor 8 uur professionele begeleiding.

Bekijk de getuigenissen van zaakvoerders die door ‘I ♥ my job’ hun werk en leven weer beter in balans kregen.

Terug naar overzicht