werkgeluk loopbaanbegeleiding

Ons doe-boek zet jou op weg naar meer werkgeluk

Om je op weg te zetten naar meer werkgeluk, hebben we bij ‘I ♥ my job’ een doe-boek ontwikkeld dat je hier kan downloaden.

Dit doe-boek kan je op eigen houtje doorwerken. De zinvolle oefeningen en korte teksten zetten je aan om over jezelf te reflecteren. De volle rijkdom ervan zal echter nog meer tot zijn recht komen als je hier met een professionele loopbaancoach over praat.

Wij stellen immers nét die vragen die bij jou iets in beweging zetten. De loopbaancoaches van ‘I ♥ my job’ zijn oprecht geïnteresseerd om jouw diepste drijfveren te kennen en we geven woorden aan wat soms moeilijk te benoemen valt. We structureren, we reflecteren samen mét jou, we houden een spiegel voor, stretchen om net dat stapje verder te gaan, adviseren vanuit onze ervaring, geven een liefdevol duwtje in de rug. En we zijn samen met jou gelukkig als jij jouw eigen kern met al dat moois weer ziet en voelt.

Als je bij ons op coaching komt, kiezen wij uit ons arsenaal oefeningen net wat jij nodig hebt. En we zetten ons straffe handboek in, iets wat de meeste klanten als zeer waardevol ervaren.

En met de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid is loopbaancoaching nu heel erg betaalbaar. Het kost je slechts 80 euro voor 8 uur professionele, kwalitatieve (levens)loopbaanbegeleiding.

We zijn heel benieuwd hoe jij dit doe-boek ervaart en zouden het dan ook fijn vinden als je ons feedback wil geven. Dankjewel!

Terug naar overzicht