Onze 4 sleutels naar werken mét goesting

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Daar brengen we tenslotte een groot deel van ons bewust leven door. Wij ondersteunen dan ook graag organisaties die streven naar meer werkgeluk voor hun mensen. Daarnaast coachen wij professionals om opnieuw goed te voelen wie ze zijn, waar ze energie van krijgen en hoe ze meer plezier vinden in hun werk.

Iedereen wint erbij

Iedereen wint bij meer ‘werkgeluk’. Gelukkige medewerkers zijn succesvoller, productiever, gezonder, vitaler en ze werken beter samen. Daar is hun werkgever blij mee. Als ze naar huis gaan, zijn ze niet uitgeblust maar hebben ze nog energie over om zich met andere zinvolle zaken bezig te houden. Daar is het thuisfront hen dankbaar voor.

Werkgeluk krijgt de laatste jaren meer aandacht

Werkgeluk is al lang geen vies woord meer. Het krijgt meer aandacht, er is echter nog veel ruimte voor verbetering en daar dragen we graag aan bij. Dat doen we met onze 4 gelukssleutels die jou en jouw mensen toegang geven tot werken mét goesting:

Verbindend leiderschap
Verbindend samenwerken
Van stress naar veerkracht
Loopbaanbegeleiding

Durf jij de sleutel die je nu nodig hebt van ons aannemen?

Durf je mee op zoek te gaan naar de juiste deur? En zo nieuwe dingen te ontdekken? Meer werkvoldoening ervaren? Meer opkomen voor jezelf? Betere (job)keuzes maken? Gezondere (werk)relaties krijgen? Assertiever in communicatie worden? Een beter leider zijn? Minder stress ervaren?
Tijdens deze ‘week van het werkgeluk’ nodigen wij jou uit om extra stil te staat bij dit thema. Hoe gelukkig ben jij in je job? Hoe gaat jouw organisatie om met het thema ‘werkgeluk’.  Staat het voldoende hoog op jouw agenda? En wat is er nodig om een stapje dichter te komen bij ‘Werken mét goesting’!

Onze 4 gelukssleutels helpen.

Welke sleutel opent op dit moment voor jou de juiste deur naar meer werkgeluk?

1. Gelukssleutel ‘Loopbaanbegeleiding’

Als je een goede jobkeuze wil maken (binnen of buiten jouw organisatie), dan is daar zelfkennis voor nodig, een beter begrip van wie jij bent en wat jij wil. Daar kunnen we bij I love my job jou héél goed bij helpen via individuele coaching of workshops binnen organisaties. We geven je ook woorden om binnen of buiten jouw bedrijf in gesprek te gaan over wat jij belangrijk vindt en wat jij graag wil.

Wil je proeven van onze aanpak? Download ons Doe-boek of schrijf je in op één van onze kennismakingssessies. Het is gratis.

2. Gelukssleutel ‘Verbindend Leiderschap’

Wij staan leiders en zaakvoerders bij om krachtig en vol zelfvertrouwen hun rol op te nemen. Leidinggevenden hebben immers een sterke impact op de resultaten van de organisatie en op het geluksgevoel van hun mensen. Investeren in leiderschap loont altijd.

Wij brengen praktijkgerichte en dynamische workshops waar leren ‘verbinden’ met medewerkers centraal staat. Zodat er een écht gesprek ontstaat. Zodat je lastige thema’s op een ‘verbindende’ manier kan bespreken. Zodat je de brug kan maken naar mensen met wie het minder klikt.

3. Gelukssleutel ‘Verbindend samenwerken’

Goed samenwerken is cruciaal om mooie resultaten te boeken en een fijne werksfeer te ervaren. Wij begeleiden teams naar verbindend samenwerken. Een belangrijke tool die we daarbij inzetten is ‘Verbindende Communicatie’: een model dat het mogelijk maakt om mekaar op een respectvolle manier te bejegenen, ook in lastige situaties. Het model bestaat uit 4 stappen die je kan aanleren.

4. Gelukssleutel ‘Van stress naar veerkracht’

Te veel bedrijven verliezen mensen door overmatige stress en uitval met de diagnose burn-out. Daar willen wij iets aan doen, liefst preventief met interactieve workshops. Zodat je de signalen van stress herkent en weet hoe ermee om te gaan. Nog voor het te laat is. Lijd je al stevig onder stress, dan pakken we die aan in individuele gesprekken. Als medewerkers toch uitvallen, dan hebben wij een specifieke individuele begeleiding richting re-integratie.

Welke gelukssleutel spreekt jou aan?

Contacteer ons zodat we er kunnen over praten. Of schrijf je in op één van onze kennismakingssessies. Download ons Doe-boek en proef van onze aanpak. Het kost niets, enkel een beetje kostbare tijd.

 

 

Terug naar overzicht