Senses Praktijkhuis: warme toekomstgerichte coaching, ook bij kanker

Drie van onze ‘I love my job’ coaches werken in het Senses Praktijkhuis in Mortsel. Deze warme en gezellige omgeving huisvest een multidisciplinair team: loopbaancoaches, psychologen, perfectionismecoaches, kinesisten, stress- en burn-outtherapeuten, …

Senses, één team, vele expertises

Allemaal begeleiden we mensen zodat zij zich beter voelen in hun vel. We doen het elk vanuit onze expertise.  Bij ‘I love my job’ is dat

  • Loopbaancoaching (met of zonder loopbaancheques)
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Stress en burn-out begeleiden
  • Perfectionismecoaching

Onze klanten komen graag  naar ons huis. En wij ook. Geen kille dokters- of bedrijfsomgeving, wel een rustige, huiselijke sfeer waar het talent ‘mooimaker’ duidelijk ruimte heeft gekregen. Bovendien leren we van mekaar en kunnen we mensen makkelijk doorverwijzen als we denken dat ze daarmee geholpen zijn.

SenSo, begeleiding bij en na kanker

SensO, Oncologisch team van Senses PraktijkhuisIk maak o.a. deel uit van SenSo: het Oncotherapeutisch Team van Senses. SenSo begeleidt specifiek mensen die geconfronteerd worden met kanker.

Als ze bijvoorbeeld opnieuw aan het werk willen (of moeten), is dat niet altijd vanzelfsprekend. Met een warme loopbaancoach kunnen deze mensen bekommernissen bespreken, een praktisch haalbaar re-integratieplan opstellen en gesprekken met de (potentiële) werkgever voorbereiden. Wij focussen daarbij vooral op wat ze nog wél kunnen,  wat hén wel blij maakt, wat praktisch haalbaar is, …  binnen dezelfde werkomgeving of een andere.

Reload@Senses: begeleiding bij burn-outReload@Senses: bij burn-out

Collega Ilona maakt deel uit van de groep Reload@Senses. Wie met een burn-out te maken krijgt, helpen we er weer bovenop. Samen nemen we de tijd om stil te staan bij wat er gebeurde, zicht te krijgen op wat juist de burn-out veroorzaakte, jezelf te versterken en de  terugkeer naar de werkplek voor te bereiden.

Opnieuw aan het werk na kanker

Als je graag kennismaakt met het Senses Praktijkhuis en met de ‘I love my job’ aanpak  dan ben je welkom op zondag 8 september. We geven dan een workshop over het thema ‘Opnieuw aan het werk na kanker’ met focus op talenten. Inschrijven is nodig want de plaatsen zijn beperkt.  Wees welkom!

 

Rita Raets – stichter en bezieler van ‘I love my job’

Tags: reintegratie
Terug naar overzicht