, ,

Loopbaancoach in Lier en Turnhout: welkom Dorine!

Loopbaanbegeleiding bij I Love My Job kan je vanaf nu ook volgen in Lier en Turnhout. Dorine is onze nieuwe Dorine Nevelsteen Loopbaancoach I Love My Jobloobpaancoach en begeleidt mensen op zoek naar persoonlijke groei, visie, duidelijkheid en meer kennis over zichzelf. Dorine motiveert en inspireert en maakt samen met jou het hele proces door om te landen bij inzichten die werken voor jou.

Met ervaring in de zorgsector en als coach

Dorine heeft al een heel professioneel parcours achter de rug. Ze werkt nog altijd deeltijds in de zorgsector en heeft daar ook ruime ervaring als coach en docent opgebouwd. Die ervaring zet ze nu in. Ondertussen heeft Dorine ook al heel wat jaren mensen begeleid die in andere sectoren werken.

Met veel warmte en vertrouwen gaat Dorine in elk traject doortastend te werk. Daardoor verhoogt je geloof in je eigen kunnen, je draagkracht en je veerkracht.

Door haar doelgerichte aanpak weet Dorine altijd weer het geschikte resultaat te bereiken. Ze doet het potentieel in jou (weer) naar boven komen en wakkert de ‘goesting‘ in je terug aan. Voor zowel loopbaanbegeleiding als coaching rond perfectionisme kan je bij haar terecht.

Dorine combineert haar jarenlange ervaring als coach in de zorgsector met ervaring als docent.

Meer lezen over Dorine kan hier.

Ben je klaar om jezelf opnieuw te ontplooien?

Dorine ontvangt je graag na afspraak in Lier ( Bosstraat 80). Ook afspraken in Turnhout zijn mogelijk.
dorine@ilovemyjob.be of +32 497 51 99 12.