Opnieuw voelen dat je werkplek bij jou past: Annelies vertelt hoe ze positiever kijkt

 

Annelies vertelt over haar traject loopbaanbegeleiding:

“Met mij gaat het momenteel heel goed. Professioneel is er eigenlijk niets veranderd. Wat echter wel is veranderd, is de manier waarop ik nu naar mijn werksituatie kijk en hoe ik er mee omga.

Door de sessies die ik bij jou heb gevolgd, ben ik de zaken in perspectief gaan plaatsen. Vroeger heb ik mij te veel gefocust op de negatieve kanten.
Dankzij het duidelijk worden en het verwoorden van mijn talenten, weet ik nu wat echt belangrijk voor mij is en dat geeft rust.

Zo ben ik tot het inzicht gekomen dat ik in mijn huidige werksituatie helemaal niet slecht zit. Nu ik mijn talenten ken, besef ik dat de rol van customer service enorm goed bij mij past. 

Bij het maken van de collage over mijn dromen werd ook snel duidelijk dat vrije tijd heel belangrijk voor mij is. Ik werk nu 4/5de en omdat wij veel verlofdagen hebben, lukt het mij best om een mooi evenwicht te vinden tussen werk en privé.
In de toekomst wil ik echter graag naar een 50% job gaan, bij voorkeur bij mijn huidige werkgever.

Helaas is het werken in ons bedrijf zeer onzeker geworden en organisatorisch kan er op een jaar heel wat veranderen. Wat de komende jaren zal brengen, dat moeten we afwachten. Toch maak ik mij geen zorgen.

Nu ik mij ten volle bewust ben van mijn talenten, besef ik wat ik waard ben. Ik voel dat ik nu steviger in mijn schoenen sta. Wat er in de toekomst ook op mijn pad komt, ik vertrouw erop dat ik het aankan.”

 

Heeft Annelies je geïnspireerd?

Meld je aan voor een traject loopbaancoaching.
Of kom kennismaken op onze Prikkelavonden of Koffiemomenten. De nieuwe data vind je in onze kalender.

Wil je meteen volop duiken in je talenten en je belemmerende gedachten beter laten draaien? Kom naar onze Inspiratie-avond op 21 maart 2018 te Lier.

 

Via de loopbaancheques van VDAB kost een traject loopbaancoaching je amper 80 euro voor 8 uur coaching.

Terug naar overzicht