Hoe kan verbindende communicatie het geluk en de prestaties in jouw onderneming verbeteren? Doe de test

Happy employees make happy customers

Bedrijven die een zeer hoge tevredenheidsscore bekomen bij hun klanten, zijn vaak bedrijven waar de werknemers tevreden zijn en goed samenwerken.  Die samenwerking hangt sterk af van de interpersoonlijke vaardigheden van elk teamlid en leidinggevende appart. Teams en leiders die hebben geleerd verbindend te communiceren halen veel betere resultaten en voelen zich ook meer betrokken binnen hun organisatie.  Deze verhoogde betrokkenheid vertaalt zich meteen naar betere prestaties op vlak van omzet, efficiëntie, verzuim en klanttevredenheid.

Hoe kan je een tekort aan verbindende communicatie identificeren?

‘I Love my Job’ stelt een gratis quickscan ter beschikking, waarmee de sterke punten en werkpunten van uw organisatie in kaart worden gebracht.  Zo krijg jij een beeld van hoe goed jij en/of jouw teams scoren op verbindend communiceren.

En er is meer, iedereen die deze test vervolledigt krijgt :

  • Een vrijblijvend contact moment met een van onze specialisten in verbindende communicatie om inzicht te krijgen over de resultaten van de test
  • Een voorstel voor een actieplan aangepast aan de noden van jouw onderneming
  • 5 gratis praktische en bruikbare tips om verbinde communicatie meteen toe te passen, zo ontdek je eigenhandig de kracht van verbindend communiceren

Start de “verbindende communicatie quickscan” 

 

Benieuwd wat dit allemaal voor jouw organisatie betekent en wil je weten hoe je met deze bevindingen een nieuwe wind kan laten waaien door de motivatie van je teams?

We bespreken vrijblijvend de resultaten tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Voor wie is deze quickscan?

Deze quickscan helpt ondernemingen, bedrijfsleiders, managers maar ook teamleden die graag willen werken aan hun interpersoonlijke skills.

Herken je reeds een bestaande nood?

Neem gerust contact en we kijken samen naar een aanpak op maat van jouw behoeftes en met maximale impact in je organisatie.

Waarom werken met ‘I Love My Job’?

  • Groepsopleidingen met individuele opvolging of persoonlijke trajecten
  • Altijd op maat van de klant
  • Gegeven door bewezen thema-experten

 

Login

U bent ingelogd.