Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

I love my job voor kmo-zaakvoerders

Als een kmo evolueert van een eenmanszaak naar een professionele organisatie met meerdere medewerkers, groeit de complexiteit. Een mooie uitdaging voor de kmo-zaakvoerder. En soms een ware nachtmerrie.

Vaak wordt iemand ondernemer om met passie een dienst of een product in de wereld te zetten. En plots moet die ondernemer een bedrijf leiden van 5, 10, 20 medewerkers. De lol is eraf.

Herkent u dit? Dan is het tijd om een aantal zaken onder de loep te nemen, even stil te staan en te bezinnen voor u verder gaat. Laat de passie die u bij het begin voelde, niet ondersneeuwen. In uw zaak steekt immers niet alleen veel van uw geld, maar ook een groot deel van uw leven.

De coaches van I love my job begeleiden kmo-zaakvoerders om opnieuw de kern van hun passie te vinden. Een aantal gesprekken met een professionele coach leiden weer tot heldere doelen en focus, meer ontspanning en plezier.

Met de subsidies van de Vlaamse Overheid via de loopbaancheques kost 7 uur coaching u nu amper 80 euro. Professionele begeleiding is dus heel betaalbaar!

Ons aanbod: