Getuigenis: een nieuwe weg inslaan, hoe begin je eraan?

Hoe ervaren klanten loopbaanbegeleiding bij I love my job? We laten hen aan het woord. Evelien, kredietanaliste, volgde een traject loopbaanbegeleiding bij ons en zij vertelt.  

‘Een nieuwe weg inslaan, hoe begin je eraan? Welke richting wil je uit? Vele vragen, weinig concrete antwoorden. Met die insteek stapte ik naar I love my job en maakte ik kennis met Ilona.

Tijdens het aangename kennismakingsgesprek werden meteen eigenschappen blootgelegd waarvan ik wel wist dat ze er waren, maar waarvan het me verbaasde dat een volstrekt, tot dan toe toch, onbekend persoon ze meteen kon benoemen.

Het traject werd een ontdekkingstocht naar waar ik naartoe zou willen en hoe ik er kon geraken. Het begeleidende schrift helpt om lijn te krijgen in de richting die je wenst in te slaan. De begeleiding erbij doet je stilstaan en nadenken. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar het is altijd aangenamer als je goed begeleid en gegidst wordt in wat toch een nieuwe weg is.

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding gezet heb en ik ben Ilona enorm dankbaar om het traject samen met mij te bewandelen. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden om zo eens stil te staan bij de loopbaan die je aflegt.’

Evelien – Kredietanaliste in de banksector

Heb jij nog vragen omtrent loopbaanbegeleiding?

Wat is loopbaanbegeleiding?

Wat zijn loopbaancheques

Nét nu is loopbaancoaching volgen een hele goede zaak

Terug naar overzicht