Nét nu is loopbaancoaching volgen een hele goede zaak

Bij ‘I love my job’ zijn we er stellig van overtuigd dat net nu loopbaancoaching voor veel mensen een goede zaak is. We weten niet hoe de economie er na deze crisis zal uitzien. Dat hebben we niet in de hand. Jij kan er wel voor kiezen om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op een gewijzigde arbeidsmarkt. Door goed te weten:

 • wat jouw talenten zijn, waar jij energie van krijgt
 • wat jij belangrijk vindt in jouw leven en werk
 • welke bijkomende opleiding je eventueel nodig hebt
 • of je nog op dezelfde manier wil verder werken
 • op welke terreinen je eventueel wil toegeven en op welke absoluut niet
 • wat wél en wat niet bij jou past

Met al die inzichten kan je binnenkort in gesprek gaan, binnen of buiten jouw huidige organisatie. Vaak denken mensen dat loopbaancoaching automatisch leidt naar solliciteren en ander werk zoeken. En ik hoor je al denken: ‘Daar is het nu echt niet het moment voor, ik mag al blij zijn dat ik mijn job kan houden.’
Onze ervaring leert dat 75% van de mensen die bij ons een traject doorlopen, er na afloop bewust voor kiezen om bij hun huidige werkgever te blijven. Velen gaan intern het gesprek aan om een betere plek te vinden. Ze weten nu immers helder wat ze wél willen en dat praat veel gemakkelijker dan enkel te ventileren wat je tegen steekt en wat je niet meer wil.

Bouw aan jouw veerkracht

Net in deze moeilijke crisisperiode is aan veerkracht bouwen ontzettend belangrijk. En dat is wat wij bij ‘I love my job’ doen. Daarbij sta jij als ‘mens’ centraal. We werken met jou, jij krijgt onze volle aandacht. In deze periode van ‘physical distance’ slagen wij erin om de veiligheid en warmte in het contact te bewaren en toch vanop afstand te werken.

Voor jou als klant heeft de online coaching een aantal voordelen:

 • je hoeft je niet te verplaatsen
 • als je nu coaching volgt, hoef je niet vrij te nemen op het werk
 • de financiële drempel is laag: slechts 80 euro voor 7 uur individuele begeleiding bij een professionele coach (met loopbaancheques)
 • misschien heb je nu meer tijd overdag
 • als dat niet zo is omdat je volop werkt of de kinderen in de buurt zijn: wij coachen ook ’s avonds

‘I love my job’ werkt uitsluitend met coaches die heel wat werk- en levenservaring hebben én een stevige theoretische basis. Bij ons ben je gegarandeerd in goede handen en dat aan een betaalbaar tarief (met de loopbaancheques – onder voorwaarden).

Loopbaancheques: de Vlaamse overheid investeert in jou

Met de loopbaancheques betaal je slechts 80 euro voor 7 uur individuele begeleiding. De reële waarde is 1.100 Euro. De cheques worden gesubsidieerd door de Vlaamse overheid die gelooft dat loopbaancoaching een zeer goede preventie is tegen stress en burn-out.

Werk je al minstens 7 jaar in loondienst, als zelfstandige of ambtenaar? Dan heb je recht op loopbaancheques. Ben je momenteel technisch werkloos, dan blijft dat recht gelden.

Kom online kennismaken

We blijven ook ‘online’ koffie met jou drinken: om kennis te maken, naar jouw verhaal te luisteren, samen te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Wij zijn er ook voor bedrijven

Ook bedrijven en organisaties staan voor serieuze uitdagingen. Als je wil bespreken hoe je na deze crisis op een veerkrachtige manier verder kan met jouw mensen en niet goed weet hoe dit aan te pakken, bel of mail ons. Wij luisteren en maken samen met jou een haalbaar stappenplan op.  

We hopen je binnenkort virtueel te ontmoeten.

 

Rita Raets, zaakvoerder van I Love My JobRita Raets – Stichter en bezieler van I love my job
rita@ilovemyjob.be
0497 50 66 12

 

 

 

 

Heb je nog vragen omtrent loopbaanbegeleiding?

Wat is loopbaanbegeleiding?

Wat zijn loopbaancheques

Nét nu is loopbaancoaching volgen een hele goede zaak

Je loopbaancheques aanvragen

 

Terug naar overzicht