Online training Constructief omgaan met irritatie en boosheid

dinsdag 25 januari, 2022 - 19:00

Locatie: online

Thema: Verbindend Communiceren

We hebben het moeilijk met boosheid in onze westerse maatschappij, zeker in een professionele context. Op het werk hoort het niet om boos te worden. Nochtans is boosheid een krachtig signaal dat jij of de ander iets belangrijks tekortkomt. Helderheid krijgen over de ware oorzaak van de boosheid van je collega of je leidinggevende is dus van cruciaal belang. Maar hoe doe je dat? 

Achterhalen welke behoefte er schuilgaat achter een verwijt, een beschuldiging, een uitbarsting, … dat kan je leren. Het vraagt kennis en oefening en daar gaan we tijdens deze opleiding mee aan de slag. 

Hoe ga jij om met jouw boosheid? Slik je ze in omdat je aardig wil zijn? Met het risico er ziek van te worden? Meestal worden we ook wrokkig als we ons blijven aanpassen en onze behoeften opzijschuiven. Op een bepaald moment ontploffen we toch. En als we onze boosheid ongeremd uiten en anderen als bliksemafleider gebruiken, betalen we de prijs in onze relaties.

Er bestaat een andere én constructieve manier om met jouw boosheid of die van jouw collega om te gaan. Daar gaan we tijdens deze online opleiding mee aan de slag. 

Wil jij graag:

  • constructiever omgaan met jouw irritatie?
  • voorbij de boosheid van de ander kunnen kijken?
  • minder beschuldigen en meer begrijpen?
  • betere resultaten halen én de (werk)relaties goed houden ondanks de irritatie?  

Rita Raets leert het jou graag tijdens deze actieve online opleiding. Zij is I love my job coach en trainer en opgeleid in de Geweldloze en Verbindende Communicatie die als een rode draad door haar leven en werk loopt. 

Deze opleiding vraagt geen voorkennis. Wie echter de online opleiding ‘Krachtig en Verbindend communiceren in 4 stappen’ gevolgd heeft bij Johan Claus (13 oktober om 19u), zal het model van ‘omgaan met boosheid’ gemakkelijker kunnen plaatsen in het geheel van ‘Verbindend Communiceren’.   

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Het zal jouw leven en dat van jouw omgeving enorm verrijken. Je gaat immers in gesprek om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En dat levert op.

Datum: 17 november van 19u tot 21u

 

Kostprijs: 60€

Schrijf je nu in

Terug naar events

Login

U bent ingelogd.