Webinar – De kracht van woorden: hoe ze jouw succes maken of kraken

woensdag 26 mei, 2021 - 19:30

Locatie: online

Thema: Verbindend Communiceren

Ze leken moeiteloos te stromen uit de mond van voormalig president Obama. Leidinggevenden zetten ze in om hun medewerkers te inspireren en te motiveren: WOORDEN.

Woorden creëren mogelijkheden, ze geven betekenis aan onze omgeving en aan ons eigen zijn. Met taal geven we uiting aan onze binnenwereld: wat wij denken, hoe wij ons voelen, wat wij willen. Woorden verbinden, met onszelf en met anderen. Op voorwaarde dat we ze gepast weten in te zetten.

Tijdens coachingsessies valt het mij vaak op dat mijn klanten amper beseffen welke impact hun taalgebruik heeft op henzelf en anderen. Hoe ze, via hun woordgebruik, zichzelf vaak tegenhouden, in de weg zitten, belemmeren.

Wil jij weten welke woorden je kan gebruiken om jezelf te motiveren? Ben jij benieuwd welke woorden best geschrapt worden uit je woordenschat? Wil je leren hoe je anderen beter kan inschatten o.b.v. hun woordgebruik? Schrijf je dan in voor “De kracht van woorden: hoe ze jouw succes maken of kraken”, mis het zeker niet!

Spreker is Johan Claus, ‘I love my job’-coach en trainer. Toen hij een aantal maanden geleden zelf het loopbaantraject volgde, kreeg hij voor het eerst, door één woord, een duidelijk zicht op één van zijn talenten: ‘woordkunstenaar’.

Wanneer?

° woensdag 26 mei
° van 19u30 tot 20u30

Hoe deelnemen?

° Schrijf je in via Eventbrite

Terug naar events

Login

U bent ingelogd.