5-goede-redenen-om-voor-“I-♥-my-job”-te-kiezen-1030x433

5 goede redenen om voor “I ♥ my job” te kiezen

Sinds 1 april (en dat is geen grap) heb ik mijn eigen loopbaancentrum met de mooie naam “I ♥ my job”.

Het was al een tijdje aan het kriebelen. Vooral de leuke collega’s van My Future Works lagen aan de basis van mijn uitstel. Ik wilde hen eigenlijk niet missen.

Maar de ondernemerszin was te groot. En dus heb ik de stap gezet. Nu kan ik mijn eigen loopbaancentrum uitbouwen en daar ben ik heel blij om.

Hoe onderscheidt “I my job” zich van andere centra?

 Wij onderscheiden ons op 5 vlakken.

 1. De coaches die bij ons actief zijn, zijn én loopbaancoach én perfectionisme coach. Ook als u geen last heeft van perfectionisme bent u welkom bij ons. Als we echter vaststellen dat dit hinderlijke patroon jouw geluk in de weg zit, dan kunnen de coaches van I ♥ my job daarmee aan de slag gaan als jij daarvoor kiest.
 2. Wij zijn allemaal actief in de ondernemerswereld. Wij weten dus zeer goed wat er in de bedrijfswereld speelt. Daarom zijn we goed in staat om niet alleen professionals te begeleiden maar ook leidinggevenden en KMO zaakvoerders. Onze coaches verzorgen trajecten in bedrijven om leidinggevenden in hun rol te versterken. Zij kunnen zich dus heel goed inleven in hun wereld.
 3. Wij zijn krachtgerichte coaches. Wij gaan op zoek naar wat wél werkt in plaats van al te veel aan probleemanalyse te doen. We brengen talenten in kaart, waar jij goed in bent, waar jij energie van krijgt, waar jij naar verlangt, waar jij van droomt. We helpen je om de nodige hulpbronnen aan te boren zodat je actie durft te ondernemen richting droomjob. En dit vanuit jouw unieke kracht.
 4. Wij werken via een diepgaande dialoog, niet via testen en assessments, niet via groepssessies. Jouw verhaal is uniek en dat willen we horen. We willen je dieperliggende drijfveren helder krijgen zodat je keuzes maakt die écht bij jou passen. En dat doe je niet op één, twee, drie … Daar zijn een aantal diepgaande gesprekken voor nodig waar we de nodige luchtigheid inbrengen. Mensen ervaren het heel vaak als leuke, energie gevende gesprekken.
 5. We hebben onze eigen methodiek ontwikkeld waarbij we 4 stappen
  • we exploreren wat er zich bij jou vanbinnen allemaal bevindt op vlak van talenten, waarden, behoeften, interesses, …
  • dan gaan we dromen over de toekomst, écht dromen
  • om vervolgens de belangrijkste zaken uit stap 1 en 2 te vertalen naar realistische, zinvolle loopbaanmogelijkheden
  • en de laatste stap is een actieplan want meestal dient er één en ander te gebeuren om een stukje dichter bij de droomjob te komen

En we hebben een mooi werkboek “Jobbeleving” met leuke opdrachten die uitnodigen om over jezelf te reflecteren, tot inzichten te komen, deze te structureren, woorden te geven aan en actie te ondernemen.

Mocht u zich aangesproken voelen, contacteer ons dan. Wij begeleiden zowel professionals als leidinggevenden en KMO zaakvoerders.

We kunnen u ontvangen in Mortsel, Kontich, Boechout-Vremde, Mechelen en Herent.

Lees je vooraf graag hoe mensen loopbaanbegeleiding bij ons ervaren, kijk dan hier.

Met de loopbaancheques wordt kwalitatieve loopbaanbegeleiding nu zeer betaalbaar. Slechts 80 euro voor 8 uur kwalitatieve, individuele begeleiding.

Wacht niet langer en doe uzelf een loopbaantraject cadeau. Contacteer ons vandaag nog.

Terug naar overzicht