johan claus loopbaancoach

Ondernemers hebben nood aan ondersteuning

Het zijn geen gemakkelijke tijden, een crisis zonder voorgaande. Bij ‘I love my job’ merken we dat het nu het uitgelezen moment is, voor elk van ons,  om gebruik te maken van de loopbaancheque en je te laten coachen. We hebben immers niet in de hand hoe de economie en de arbeidsmarkt er na deze crisis zullen uitzien. Jij kan er wel voor kiezen om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op deze gewijzigde realiteit. Niet alleen als loontrekkende. Ook en zeker als zelfstandige. Ook en zeker als ondernemer.

Zeven redenen om jouw loopbaancheque nu te gebruiken als ondernemer

  1. Je krijgt een professioneel klankbord, handig als je het niet alleen wil uitzoeken
  2. Je praat met andere ondernemers, want al onze coaches zijn ook ondernemer
  3. Jouw uitdagingen worden onder de loep genomen
  4. We zoeken en vinden oplossingen op jouw maat
  5. Je boetseert een jobinhoud en werkcontext, afgestemd op jouw talenten en noden
  6. Je werkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling
  7. Je komt helemaal in je kracht

Bouw aan jouw veerkracht

Net in deze moeilijke crisisperiode is het ontzettend belangrijk om aan je veerkracht te bouwen. En daarvoor ben je bij ‘I love my job’ aan het juiste adres. Hier sta jij als ‘mens’ centraal. Jij krijgt onze volle aandacht. ‘I love my job’ werkt uitsluitend met coaches die heel wat werk- en levenservaring hebben én een stevige theoretische basis. Bij ons ben je gegarandeerd in goede handen en dat aan een betaalbaar tarief (met de loopbaancheques – onder voorwaarden).

Loopbaancheques: de Vlaamse Overheid investeert in jou!

Omdat de Vlaamse Overheid sterk gelooft dat loopbaancoaching bijdraagt aan het verhogen van werkgeluk en veerkracht subsidieert ze loopbaancheques. Hierdoor betaal je slechts 80 euro voor 7 uur individuele begeleiding. Wetende dat de reële waarde van een loopbaancheque 1000 euro bedraag, is dit een prachtig cadeau dat je jezelf kan geven als ondernemer, toch?

Getuigenis van Lieven

“Wat me van mijn coach vooral is bijgebleven? Zijn talent om tot de kern te komen, door zijn vraagstelling en metaforen. Als vijftigplusser wilde ik de constante druk verminderen die ik ervaar als zaakvoerder/eigenaar. Ik zocht en vond inzicht, aanmoediging en bevestiging om enkele essentiële veranderingen aan te brengen. Hierdoor ben ik nu meer bezig met wat ik echt graag doe en waar ik in uitblink. Daardoor is mijn levenskwaliteit verbeterd én mijn financiële resultaten.”

Wil je proeven van onze aanpak?

Volg op 16 december om 20u00 ons gratis webinar over hoe je veerkracht te bewaren als ondernemer. Spreker is Johan Claus, onze ‘I love my job’-coach in Zwijndrecht. Wacht niet te lang om in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Terug naar overzicht