Nieuwjaarsvraag 1 – over zelfontwikkeling

Hoe deed jij afgelopen jaar aan zelfontplooiing? Hoe werkte jij aan jouw persoonlijke ontwikkeling? We stellen je enkele nieuwjaarsvragen die er écht toe doen. We zijn benieuwd naar jouw antwoord. Laat je inspireren door onze coaches.

Catherine Carton, onze coach in Opwijk, deelt haar antwoord.

 

Waar ben je nieuwsgierig naar in 2021?

Nieuwsgierigheid daar hou ik wel van. Het heeft me in het verleden al op de meest bizarre plaatsen gebracht met uitzonderlijke belevenissen. Angst, ongeloof, verwondering,… kwam ik er tegen, maar keer op keer heeft het me nieuwe horizonten doen ontdekken.

Ik heb niet snel een uitgesproken mening over zaken die me eigenlijk onbekend zijn maar ga liever voor de doorleefde ervaring. Ik zie, hoor en voel graag de dingen en zal van daaruit mijn mening vorm geven … en ja, het verruimt keer op keer mijn levensbeeld. Zo veel dingen te ontdekken, als een kind in een enorme speeltuin vol verwondering, enthousiasme en vreugde.

En met deze blik ga ik ook 2021 tegemoet. 

Nieuwsgierig naar de leermeesters/-meesteressen die ik dit jaar weer zal mogen ontmoeten én ook de speelterreinen die ik zal bewandelen waar mijn talenten volop mogen ingezet worden en zich verder kunnen ontplooien.

 

Wat triggert jouw nieuwsgierigheid? Wat wil jij ontdekken in 2021?

Werken aan je persoonlijke groei is een continu proces dat elke dag evenveel ruimte zou moeten krijgen als eten en drinken. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? En kan je daar hulp bij gebruiken? De ‘I love my job’-coaches staan voor jou klaar. 

Terug naar overzicht