Nieuwjaarsvraag 2 – over zelfontplooiing

Hoe deed jij afgelopen jaar aan zelfontplooiing? Hoe werkte jij aan jouw persoonlijke ontwikkeling? We stellen je enkele eindejaarsvragen die er écht toe doen. We zijn benieuwd naar jouw antwoord. Laat je inspireren door onze coaches.

Herman Geenen, onze coach in Leopoldsburg, deelt zijn verhaal. 

 

Welke overtuiging zal jouw ideale 2021 dichterbij brengen?

Als antwoord op deze vraag wil ik een uitspraak van acteur Peter De Graef parafraseren: ‘elke mens kan zijn of haar eigen pad vinden om het leven zinvol in te vullen.’ En dat doe je niet alleen. Elke ontmoeting met een ander mens brengt nieuwe inzichten met zich mee die de koers van je leven richting geven. Deze boeiende zoektocht wil ik in 2021 verder zetten. En niet alleen dat. Ik wil ook vanuit mijn rol als coach en trainer anderen inspiratie geven in hun zoektocht naar de zin van hun leven.

 

En jij? Hoe wil jij jouw ideale 2021 dichterbij brengen? Hoe helpt het jou op weg naar een gelukkig en zinvol (werk)leven?

Werken aan je persoonlijke groei is een continu proces dat elke dag evenveel ruimte zou moeten krijgen als eten en drinken. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? En kan je daar hulp bij gebruiken? De ‘I love my job’-coaches staan voor jou klaar. 

Terug naar overzicht