Nieuwjaarsvraag 4 – over persoonlijke ontwikkeling

Hoe deed jij afgelopen jaar aan zelfontplooiing? Hoe werkte jij aan jouw persoonlijke ontwikkeling? We stellen je enkele eindejaarsvragen die er écht toe doen. We zijn benieuwd naar jouw antwoord. Laat je inspireren door onze coaches.

Sofie Cloots, onze coach in Buggenhout, deelt wat dit voor haar is.

 

Wat zal ik in 2021 meer aandacht geven?

In 2021 stap ik nog meer ik mijn talent als coach, verbinder en trainer. 

Het voorbije Corona-jaar heb ik me -zoals velen- als een garnaal ontpeld van emoties en gedachten die me niet langer dienen. Het bracht me een drive om bij te dragen waar ik kan.

Met een nieuw jaar in het verschiet, voel en geloof ik dat het tijd is om mezelf nog meer te tonen. Ik hoor een “klop, klop, klop” aan mijn deur. Het is tijd voor iedereen die meer harmonie, heling, bewustzijn wil toevoegen aan zichzelf en de wereld. En ja, dat wil ik en kan ik. Dus ik stap nog meer ik mijn talent als coach, trainer, verbinder. Mijn taak is om bij te dragen, te begeleiden en te ondersteunen waar nodig is. Ik zeg dan ook ja, ja en nog eens ja om in 2021 volop in deze missie te staan.

 

En jij, wat zal jij in 2021 meer aandacht geven? Wil jij volop jouw missie leven? En kan loopbaanbegeleiding jou daarbij helpen?

Werken aan je persoonlijke groei is een continu proces dat elke dag evenveel ruimte zou moeten krijgen als eten en drinken. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? En kan je daar hulp bij gebruiken? De ‘I love my job’-coaches staan voor jou klaar. 

Terug naar overzicht