Nieuwjaarsvraag 5 – over permanente groei

Hoe deed jij afgelopen jaar aan zelfontplooiing? Hoe werkte jij aan jouw persoonlijke ontwikkeling? We stellen je enkele eindejaarsvragen die er écht toe doen. We zijn benieuwd naar jouw antwoord. Laat je inspireren door onze coaches.

Koen Van Heule, onze coach in Gent, deelt zijn antwoord.

 

Wat neem ik uit 2020 mee naar 2021?

De coronacrisis was een enorme hefboom voor het telewerken en het samenwerken op afstand. Na een aanpassingsperiode lukte het mij om het werk via Teams, Zoom, Google,… te doen. Het “nieuwe normaal” waarin we ons na de coronatijd zullen bevinden zal dit hopelijk verankeren. Deze manier van werken levert mij veel op: minder woon-werkverplaatsingen, heel wat extra tijd (2u per werkdag in mijn geval), er is meer regelruimte in de agenda,…

Als loopbaancoach hoop ik snel mensen opnieuw te kunnen ontvangen in mijn coachruimte, maar ik zie het even goed zitten om online te blijven werken. In samenspraak met elke klant beslissen we hoe we werken.

Als ambtenaar wil ik het grootste deel van mijn werk verder van thuis uit kunnen doen. 1 Keer per week naar kantoor moet volstaan om de band met collega’s en de organisatie voldoende strak te houden, informele ontmoetingen te behouden, teamversterkende activiteiten te doen,…

Laat 2021 maar komen!

 

Waar kijk jij in 2O21 naar uit? Waar verlang jij naar? En hoe ga je dat realiseren? Hoe helpt het jou op weg naar een gelukkig en zinvol (werk)leven?

Werken aan je persoonlijke groei is een continu proces dat elke dag evenveel ruimte zou moeten krijgen als eten en drinken. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? En kan je daar hulp bij gebruiken? De ‘I love my job’-coaches staan voor jou klaar. 

Terug naar overzicht