Webinar – Gebruik jij jouw talenten als natuurlijke krachtbron?

donderdag 02 december, 2021 - 20:00

Locatie: online

Thema: loopbaanbegeleiding talenten

Wie mét goesting wil werken, kiest best een job die bij hem/haar past. En dat veronderstelt zelfkennis op vlak van ‘talenten’.

Werken vanuit je talent betekent dat je die dingen doet waar je echt goed in bent en waar je energie van krijgt. Werken wordt dan iets om naar uit te kijken: de tijd vliegt, terwijl je werkt  laad je je batterijen op, je groeit als professional, je voelt je gewaardeerd voor wie je bent en voor wat je doet. En dan zeg je voluit: ‘I love my job!’

Wil jij weten wat jouw natuurlijke talenten zijn? En hoe je ze krachtiger kan inzetten? Tijdens dit webinar licht Rita Raets een tipje van de sluiter op. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Wat vertellen deelnemers die eerder dit webinar volgden?

“Zeer interessant. Goesting om met mijn talenten nog meer aan de slag te gaan. Ook meer kijken naar talenten van anderen om zo nog beter samen te werken.”

“Blij dat ik er bij was, het geeft mij zin om mij nog eens in mijn talenten te verdiepen.”

“Schitterende webinar over ‘talenten’. Een loopbaanbegeleiding raad ik iedereen aan. Je leert je talenten beter kennen en dat is heel nuttig voor je huidige job én als je op zoek gaat naar ander werk.”

“Een aanrader om in deze tijd eens loopbaancoaching via I love my job te volgen. Heb ik gedaan en het is echt geweldig. Het geeft je meer zelfvertrouwen in deze toch wel moeilijke periode.”

Wanneer?

° dinsdag 21 september
° van 20u00 tot 21u00

Hoe deelnemen?

° Schrijf je in via Eventbrite

 

 

Gerelateerde thema’s

Loopbaancoaching is zinvol als je schrik hebt om je job te verliezen

Gratis loopbaanbegeleiding voor inwoners van Antwerpen

Getuigenis van Yves die bij ons een traject volgde

Jouw loopbaancheque aanvragen

Wat zijn loopbaancheques

Nét nu is loopbaancoaching volgen een hele goede zaak

Wist je dat je jouw loopbaancheques kan inzetten als je je talenten sterker wil inzetten op het werk? Of als je aan jouw veerkracht wil werken? Of om jouw levensbalans in evenwicht te houden? Onze loopbaancoaches helpen je op weg via loopbaanbegeleiding.

Terug naar events

Login

U bent ingelogd.