Loopbaanbegeleiding voor dertigers, zodat jij keuzes maakt die bij jou passen!

  • Kan ik, met mijn twee jonge kinderen, wel ingaan op deze promotie?
  • Ik voel dat er meer in mij zit en eigenlijk ben ik mijn werk beu. Maar ik voel mij niet klaar om weg te gaan bij mijn werkgever.
  • Ik werk nog altijd bij de bank waar ik als stagiaire terechtkwam. Alleen merk ik dat mijn huidige bazen niet meer echt bij mij passen.
  • Blijf ik arbeidsgeneesheer of niet?

Dertigers passeren elke week in mijn coachpraktijk.

Ze zijn vaak moe, soms beduusd en geregeld teleurgesteld. Ze hebben mooie (werk)ervaringen achter de rug en ze hebben al mindere momenten beleefd. Geregeld ook hebben ze zich op geen enkele professionele plek echt thuis gevoeld.

Dertigers: tijd voor de volgende stap. Alleen: welke?

Niet alleen op werkvlak hebben dertigers stevige jaren achter zich. Ook op persoonlijk vlak: ze startten liefdesrelaties en braken die soms af, al dan niet gewild. Ze konden hun ei niet helemaal kwijt in het werk en bleven zeer actief in de sport of in het vrijwilligerswerk. Ze kregen kinderen en hadden te weinig uren slaap. Ze zagen hun vrienden stappen zetten, verloren mensen,… De snelheid en intensiteit van het leven nadat je afstudeert tot je ergens in de dertig bent, dat is toch typisch voor die jaren.

 

Loopbaanbegeleiding geeft richting en focus

  • Past mijn organisatie nog bij mij?
  • Ik doe dit eigenlijk niet graag meer. Maar wat wil ik wel?
  • Waarom ziet mijn baas mij niet staan voor die promotie?
  • Ik weet min of meer wat ik wil, maar hoe raak ik daar?

Dertigers hebben vaak het beste van zichzelf gegeven. Soms voelen ze zich wat verdwaald en vragen ze zich af: wie ben ik nu eigenlijk, en wat wil ik daarmee doen? Dan is het tijd voor loopbaanbegeleiding. Zodat ze opnieuw voelen wat ze willen en klaar zijn voor de volgende fase.

 

Dankzij onze aanpak gaan we én diep én komen we snel tot richting en focus.

We komen tot concrete stappen en tot antwoorden op vragen die op het eerste zicht groot en vaag lijken. En dan kunnen dertigers weer verder: uit het kluwen van mogelijkheden en emoties, uit de massa aan ervaringen en teleurstellingen, komen wij tot heldere antwoorden en tot concrete stappen.

Veel moeilijker moet het niet zijn, toch?

Ilona Plichart – I love my job-loopbaancoach

 

Loopbaanbegeleiding zoals we dat bij I love my job doen, levert jou zoveel op. Als je recht hebt op loopbaancheques kost dit slechts 80 euro voor 7 uur individuele begeleiding. Interesse? Contacteer ons en we praten verder. Een kennismaking is gratis en vrijblijvend.

 

 

 

Heb je nog vragen omtrent loopbaanbegeleiding?

Wist je dat je jouw loopbaancheques kan inzetten als je je talenten sterker wil inzetten op het werk? Of als je aan jouw veerkracht wil werken? Of om jouw levensbalans in evenwicht te houden? Onze loopbaancoaches helpen je op weg via loopbaanbegeleiding.

Loopbaancoaching is zinvol als je schrik hebt om je job te verliezen

Gratis loopbaanbegeleiding voor inwoners van Antwerpen

Getuigenis van Yves die bij ons een traject volgde

Jouw loopbaancheque aanvragen

Wat zijn loopbaancheques

Nét nu is loopbaancoaching volgen een hele goede zaak

 

Terug naar overzicht